Messi maakt indruk op Tokyo-fans dagen na de no-show in Hong Kong

Comments · 92 Views

Nieuw Voetbalshirts 2023-24 kopen,2023-2024 Voetbalshirts Mensen kopen

Voetbalshirts Sale Nederland, Lionel Messi van Inter Miami speelde woensdag 30 minuten van een vriendschappelijke wedstrijd in Japan, dagen nadat zijn no-show in een soortgelijke wedstrijd woede veroorzaakte in Hong Kong. De Argentijnse superster zorgde voor het sluitstuk van een doelpuntloos gelijkspel tegen Vissel Kobe in Tokio, dat zijn team na strafschoppen met 4-3 verloor.
Ze begonnen hun geluk al vroeg in de tweede helft te voelen, toen de achtvoudig Ballon d'Or-winnaar en andere wisselspelers zich begonnen op te warmen. Het moment kwam rond het uur, toen de WK-winnende aanvoerder David Ruiz verving, waardoor het publiek in een moment van brullende waanzin terechtkwam dat werd gevolgd door hartstochtelijk gejuich bij elke aanraking.
Lionel Messi Voetbalshirts, In de 79e minuut dribbelde hij solo in de Kobe-box en vuurde een schot van dichtbij af dat werd gered door doelman Shota Arai. Na de wedstrijd zei Miami-coach Gerardo Martino dat de beslissing om Messi in te zetten dinsdagmiddag was genomen. Vissel had ook veelbelovend getoond, vooral in het begin van de wedstrijd toen de voormalige Japanse internationale spits Yuya Osako na 15 minuten in de wedstrijd de paal raakte.